Ανάθεση Ακινήτου i

Καταχωρίστε τα στοιχεία του ακινήτου σας στη παρακάτω φόρμα για άμεση επικοινωνία με όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή

Ζητήστε βοήθεια από επαγγελματίες

Προτιμώ επικοινωνία...



Προτιμώμενες ώρες επικοινωνίας...





Το ακίνητό μου είναι







Τύπος Συναλλαγής





Ενδεικτική τιμή


Εμβαδόν



Ποιο είναι το τελευταίο γράμμα της λέξης 'godzilla' *






ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η «ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» (εφεξής και χάριν συντομίας η «Εταιρεία»), μέσω τού διαδικτυακού τόπου «www.xe.gr», «www.automoto.gr» και «www.property.gr», παρέχει την υπηρεσία "Επικοινωνία με επαγγελματίες" (εφεξής και χάριν συντομίας η «Υπηρεσία»).

Με την Υπηρεσία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από επαγγελματίες τής αγοράς (και συνεργάτες τής Χρυσής Ευκαιρίας), να τους βοηθήσουν να βρουν αυτό που αναζητούν (π.χ. ένα ακίνητο, ένα όχημα κ.λπ.) ή να προωθήσουν κάτι που κατέχουν (π.χ. ένα ακίνητο, ένα όχημα κ.λπ.).

Η Υπηρεσία παρέχεται υπό τους κάτωθι αναλυτικά περιγραφόμενους όρους χρήσης, τους οποίους ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος χρήστης παρακαλείται να διαβάσει προσεκτικά και να κάνει χρήση τής Υπηρεσίας μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Σε περίπτωση διαφωνίας, ο ενδιαφερόμενος χρήστης παρακαλείται να μην προβεί σε χρήση τής Υπηρεσίας, αλλά να γνωστοποιήσει στην Εταιρία τις όποιες τυχόν παρατηρήσεις του προκειμένου να ληφθούν υπόψη, πάντοτε εντός των ορίων του δυνατού, της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών.

ΓΕΝΙΚΑ

Κάνοντας χρήση τής Υπηρεσίας, ο ενδιαφερόμενος χρήστης:

  • Διαμορφώνει φίλτρο που περιγράφει αυτό που τον ενδιαφέρει, π.χ. Διαμέρισμα, 100 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια κ.λπ. Ο τρόπος διαμόρφωσης τού φίλτρου διαφέρει, ανάλογα την κατηγορία αγγελιών και τής σελίδας στο xe.gr στη οποίο βρίσκεται ο χρήστης.
  • Εισαγάγει τα προσωπικά του στοιχεία επικοινωνίας, το email ή/και το τηλέφωνο.
  • Εισαγάγει τον επιθυμητό τρόπο επικοινωνίας και τις επιθυμητές ώρες επικοινωνίας.

Η Υπηρεσία αποστέλλει ειδοποίηση στους επαγγελματίες που διαθέτουν τουλάχιστον μία αγγελία που πληροί το δηλωθέν φίλτρο. Η αποστολή των ειδοποιήσεων γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο. Ο αριθμός των επαγγελματιών που θα λάβουν το μήνυμα είναι μεταβλητός και εξαρτάται από τον αριθμό των επαγγελματιών που πληρούν το δηλωθέν φίλτρο.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν, επικοινωνούν με τον ενδιαφερόμενο χρήστη,

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  • Ο ενδιαφερόμενος χρήστης υποχρεούται να δηλώσει αληθή προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας.
  • Κάνοντας χρήση τής Υπηρεσίας, αποστέλλεται αίτημα συνεργασίας σε επαγγελματίες, συνεργάτες τής Εταιρείας.
  • Ο αριθμός των επαγγελματιών διαφέρει ανάλογα με τα φίλτρα που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος χρήστης.
  • Οι επαγγελματίες που θα λάβουν το αίτημα, θα έχουν στην κατοχή τους τα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνει ο ενδιαφερόμενος χρήστης στην Υπηρεσία.
  • Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα επικοινωνήσουν με τον ενδιαφερόμενο χρήστη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια της τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου η Υπηρεσία να παρέχεται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, αποτύχει η παράδοση των ειδοποιήσεων στους επαγγελματίες.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τον τρόπο χρήσης από τους επαγγελματίες, των στοιχείων επικοινωνίας που θα λάβουν.

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες να σέβονται και να ακολουθούν τις επιθυμίες των ενδιαφερομένων χρηστών σχετικά με τον τρόπο και τις ώρες επικοινωνίας. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για την παραβίαση των επιθυμιών των ενδιαφερόμενων χρηστών. Σε περίπτωση υπερβολικής (ή κακόβουλης ή ενοχλητικής) χρήσης των στοιχείων σας, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να αποστέλλουν ενημερωτικό e-mail στην εταιρεία και στη διεύθυνση askpros@xe.gr.

 

Σύγκριση αγγελιών

0 αγγελίες

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αγγελίες στη λίστα σύγκρισης.

Για να προσθέσετε μία αγγελία στη λίστα σύγκρισης, κάντε κλικ στο «Σύγκριση» στην σελίδα αποτελεσμάτων των αγγελιών.